Vize Sınav Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? Açık Öğretim Fakültesi 5 6 Ocak Sınavları Anadolu Üniversitesi

Vize Sınav Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? Açık Öğretim Fakültesi 5 6 Ocak Sınavları Anadolu Üniversitesi
Aöf sınav sonuçları,açıköğretim fakültesi 5-6 ocak vize sonuçları,aöf 05-06 ocak 2013 arasınav vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?açıköğretim sınav sonuçları 2013,aöf kredili sistem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?aöf vize sınavı soru ve cevap

Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi tarafından 05-06 ocak 2013 tarihinde yapılan vizelerde (arasınav)birçok kişi sınavın zor olduğunu söylediler. Bu eğitim öğretim yılında tüm bölümler kredili sisteme geçti, bu daöğrenciler için  daha çok sınava rileceğini gösteriyor. Ayrıca tüm derslerde soru sayısı 20’ye indirildi. Kredili sistem de harf notu da olacak. Sınava giren öğrenciler şimdiden finalleri düşünüyor, kredili sistem bakalım başarıyı yükseltecek mi düşürecek mi?

05-06 Ocak 2013 AÖF ara sınavları yapıldı. AÖF sınavına binlerce öğrenci girdi. Sınava giren öğrenciler şimdi de sınavın açıklanacağı tarihi merak ediyor. 05/06 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Binlerce öğrenci AÖF sınavından çıktıktan sonra bu sorunun cevabını merak ediyor. 

2012-2013 öğretim yılı güz dönemi sınavı 05 Ocak-06 Ocak 2013 tarihleri arasında uygulanan sınavın sonucu yaklaşık 30 gün içerisinde açıklanıyor. AÖF sınav sonucunun en erken Ocak ayı sonunda en geç ise Şubat ayının başında açıklanması bekleniyor. 

Öğrenciler sonuçlara T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir.Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

Aöf Sınav sonuçları için tıklayınız

http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.