Vodafone Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç

Vodafone Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç
Vodafoen müşteri hizmetleri, vodafone müşteri hizmetleri numarası kaç, vodafone çağrı merkezi.

Vodafone, müşterilerinin dilek ve ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilmek için müşteri hizmetleri altyapısını günden güne geliştirmeye çalışıyor. Bu nedenle müşteri memnuniyetinin en yüksek olduğu operatörlerden bir tanesi. Kusursuz hizmet anlayışıyla her gün gelişmeye devam eden Vodafone, güler yüzlü müşteri temsilcileri ve sorunlara verdikleri hızlı çözümler sayesinde müşterilerin takdirini kazanıyor. Siz de bir Vodafone kullanıcısıysanız ve operatörünüzle alakalı bir sorununuz varsa cep telefonunuzdan 542 yi arayarak kolayca Vodafone müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz.

Vodafone’un bir güzel yanı ise müşteri hizmetlerini ararken bedava dakikalardan kullanma imkanı. Bedava dakikanız varsa hiç ücret ödemeden konuşabilirsiniz. Bedava dakikanız yoksa dakikası 60 kuruştan hizmet alabilirsiniz. Vodafone ile başka yollardan iletişime geçmek istiyorsanız adresi: Vodafone Plaza Büyükdere Cd. No:251 Maslak 34398 İstanbul – 0212 367 00 00

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.