Yanınızdan geçen birinin yere çöp atması veya tükürmesi size ne hissettirir

Yanınızdan geçen birinin yere çöp atması veya tükürmesi size ne hissettirir
Yanınızdan geçen birinin yere çöp atması veya tükürmesi size ne hissettirir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevreyi kirletmek her zaman kötü bir davranıştır. Yanımızdan geçen birinin yere çöp atması ya da yere tükürmesi de en önemli çevre kirliliklerinin başında gelmektedir.

Yere çöp atmak ya da yere tükürmek yakışıksız ve kötü davranışlardan biri olarak bizim de kötü hissetmemize neden olur.

Çevreyi kirletmek her zaman kötü bir davranıştır ve hiçbir şekilde mazur görülmez. Hele birde yerlere tükürmek hem çok iğrenç hem de çok saygısızca bir davranıştır. Günümüzde bu tür çirkin olaylarla ne yazık ki karşılaşmaktayız. Ancak bunu yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur ve hiç insani bir davranış değildir.

Çevre kirliliğine neden olan ve yerlere tüküren insanlar farkında olsunlar ya da olmasınlar tüm canlıların sağlığını riske atmaktadırlar. Mesela o yere tüküren kişi belki çok bulaşıcı bir hastalık taşıyordur ve tükürdüğü yerden geçen kişilerin veya hayvanların o mikrobu kapma ihtimalleri vardır. Yine aynı şekilde yerer atılan her türlü çöp maddesinde de değişik mikroplar olabilir.

18
0
2
1
1
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.