Yardımlaşma hakkında gazete ve dergi haberleri derleyiniz, yardımlaşmanın önemiyle ilgili bir konuşma hazırlayınız

Yardımlaşma hakkında gazete ve dergi haberleri derleyiniz, yardımlaşmanın önemiyle ilgili bir konuşma hazırlayınız
Yardımlaşma hakkında gazete ve dergi haberleri derleyiniz, yardımlaşmanın önemiyle ilgili bir konuşma hazırlayınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hayatımızda ve toplumda, yardımlaşmanın önemi çok büyüktür. Yardımlaşma sayesinde kişilerin mutluluğu artar.

Yardımlaşma kişilerin kendi arasında olan iletişimini güçlendirir. Yaşamda herkesin bir gün yardıma ihtiyacı olabileceği gibi, bizlerin de yardıma ihtiyacı olacaktır. Yardım ettiğimiz her insan ve her hayvan, bize iyilik olarak geri dönecektir.

Yardımlaşmak kişiyi iyi bir insan yapar, birlik ve beraberlik, merhamet, sevgi gibi duygularını güçlendirir. Yardıma ihtiyacı olan her insana ve her hayvana, elimizden geldiğinde maddi ya da manevi olarak yardım etmeli, destek vermeliyiz.

Hayatımız boyunca ailemize, arkadaşlarımıza, komşularımıza, yardıma muhtaç olan kişilere ve hayvanlara yardım etmeliyiz. Unutmayalım ki, bizlerin de bir gün yardıma ihtiyacı olabilir ve o zaman geldiğinde yalnız olmak istemeyiz.

Kıyafet kumbarasıyla giyilmeyen giysiler yeni sahiplerine ulaşacak

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi bahçesinde düzenlenen programla kıyafet kumbaralarının tanıtımı yapıldı. Proje hakkında bilgi veren firma yetkilisi Ali Öztürk, “Bilecik olarak yeni bir atılım ve yeni bir proje ile buraya geldik. Geri dönüşümde yeni bir proje bu. Kullanmadığımız giysi, ayakkabı, çanta bunları gördüğünüz kumbaralarınıza atıyoruz. Bunlar ayrıştırmak yapıldıktan sonra iyilerle, kötüler ayrıldıktan sonra tekrardan iyiler belediyelere teslim ediliyor. Belediyenin sevgi mağazaları, belediyenin temizlik işlerine teslim ediliyor. Daha sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılıyor” dedi.

Kaynak: https://www.cnnturk.com/yasam/kiyafet-kumbarasiyla-giyilmeyen-giysiler-yeni-sahiplerine-ulasacak

425
302
763
21
53
11
157
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.