Yardımlaşmayla ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bir hikaye

Yardımlaşmayla ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bir hikaye
Yardımlaşmayla ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bir hikaye örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Önce görsellerde nelerin yer aldığına bakalım:

1. görselde bir çocuk dedesinin yanında saksıdaki bitkileri suluyor.
2. görselde bir çocuk, dedesinin gitar atölyesinde ona işlerinde yardımcı oluyor.
3. görselde oynayan çocuklar var. Bir çocuk diğerine yerden kalkması için yardımcı oluyor.

Şimdi bunlarla ilgili bir hikaye yazalım.

Dilek yardımlaşmayı çok seven bir çocuktu. Sabahları erkenden uyanır, gününü hiç boş geçirmezdi. O gün günlerden cumartesiydi ve Dilek o sabah da erken uyandı. Sonra kahvaltısını yaptı ve bahçeye koştu. Bahçede dedesi bitkilere bakıyor, onları suluyordu. Dilek de dedesine bitkileri sulamasında yardım etti.

Dilek öğleye kadar bahçede oynadıktan sonra dedesinin gitar atölyesine gitti. Dedesi çok güzel el yapımı gitarlar üretiyordu. Dilek onu bazen izledi, bazen de ona yardım etti ve ondan iş öğrendi. Sonra dedesiyle parka gittiler. Dilek orada arkadaşlarını gördü. Arkadaşları koşuyor, oynuyordu. O da onlara katıldı. Tam elim sende oynuyorlarken Arzu ayağının takılması sonucu yere düştü. Dilek onun yanına gitti ve ona kalkması için yardım etti. Arzu'nun dizi çok acımıştı. Onu bir banka oturttular ve yarasını temiz bir bezle temizledikten sonra yara bandıyla kapattılar. O sırada akşam olduğunu fark ederek eve döndüler.

208
451
271
353
152
417
534
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.