Yaşadığımız bir soruna çözüm getirirken nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili bir metin yazınız

Yaşadığımız bir soruna çözüm getirirken nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili bir metin yazınız
Yaşadığımız bir soruna çözüm getirirken nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili bir metin yazınız. Metni yazarken aşağıda verilen ifadelerden yararlanabilirsiniz.

Metni yazarken aşağıda verilen ifadelerden yararlanabilirsiniz. özgürlük, hak, sorumluluk, kusurlu ürün, Tüketici Hakları Hakem Heyeti

Sosyal hayatta bazen bir takım sorunlarla karşılaşırız. Bu sorunların çözümünde hak ve sorumluluk temelinde aramalıyız. Özgürlüklerimizi de ancak bu doğrultuda kullanabiliriz. Mesela bir alışveriş sonrasında kusurlu bir ürün aldıysak fişimizle birlikte ürünün değişimini veya parasının iadesini satıcıdan isteriz. Talebimiz yerine getirilmezse Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurarak hakkımızı arayabiliriz

2728
1265
3045
658
1720
1008
3101
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum