Yaşadığınız yerdeki çevre sorunları paylaşınız, bu sorunlara ne tür önlemler alınabilir

Yaşadığınız yerdeki çevre sorunları paylaşınız, bu sorunlara ne tür önlemler alınabilir
Yaşadığınız yerdeki çevre sorunlarını sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız, bu sorunlara ne tür önlemler alınabilir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yaşadığınız yerdeki çevre sorunlarını sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız, bu sorunlara ne tür önlemler alınabilir, tartışınız

Ödev cevabı kısaca : Yaşadığım yerde bence en büyük sorun insanların çöplerini yerlere atması. Örneğin piknik yapmaya gidiyoruz. Pek çok insan tüm çöpünü orada bırakıp gitmiş oluyor, etraf çöplük görüntüsü veriyor. Bunun çözümü eğitim ve caydırıcı cezalardan geçiyor bence.

Çevre sorunlarıyla ilgili sınıfta arkadaşlarınıza paylaşabileceğiniz konular:

  • Hava kirliliği: Şehirdeki sanayi ve trafik kaynaklı hava kirliliği sorununu gündeme getirin.
  • Su kirliliği: Su kaynaklarına atıkların etkisi ve bu konuda alınabilecek önlemleri tartışın.
  • Atık yönetimi: Çöp sorununa dikkat çekin ve daha etkili geri dönüşüm önlemleri önerin.
  • Yeşil alanlar: Kentleşme ile azalan yeşil alanları koruma ve yeni alanlar oluşturma fikirlerini paylaşın.

Alınabilecek önlemler üzerine sınıfta arkadaşlarınızla fikir alışverişi yaparak, topluca daha sürdürülebilir çözümler bulmaya çalışabilirsiniz.

2
1
2
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.