Yazın insanların gölge yerleri tercih etmelerinin nedeni nedir, açıklayınız

Yazın insanların gölge yerleri tercih etmelerinin nedeni nedir, açıklayınız
Yazın insanların gölge yerleri tercih etmelerinin nedeni nedir, açıklayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yazın insanların gölge yerleri tercih etmelerinin nedeni nedir, açıklayınız

Ödev cevabı kısaca : Gölgede ışığın doğrudan teması olmadığı için daha serin olur. Bu, insanların sıcaktan korunma ve rahatlık arayışıdır. Yazın gölge yerleri tercih etme nedenleri şunlardır: Serinlik sağlama, güneş yanıklarından korunma, konfor ve rahatlık, enerji tasarrufu, güneşin zararlı etkilerinden korunma.

Gölge, sıcak hava koşullarında insanlar için daha konforlu bir ortam sunar. İnsanlar yaz aylarında gölge yerleri tercih etmelerinin nedeni, orada daha serin olmaları, güneşin zararlı etkilerinden korunmaları ve dinlenme için daha rahat bir ortam sağlamasıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.