Yeşilin bol olduğu, pınarların aktığı geniş kır alanlarında olmak size ne hissettirirdi

Yeşilin bol olduğu, pınarların aktığı geniş kır alanlarında olmak size ne hissettirirdi
Yeşilin bol olduğu, pınarların aktığı geniş kır alanlarında olmak size ne hissettirirdi konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Yeşilin bol olduğu, pınarların aktığı geniş kır alanlarında olmak size ne hissettirirdi? Duygularınızı sözlü olarak ifade ediniz

Ödev cevabı kısaca : Yeşilin bol olduğu ve berrak pınarların aktığı geniş kırsal alanlarda olmak, içimi huzur ve dinginlikle doldururdu. Doğanın güzellikleriyle çevrili olmanın verdiği sakinlik ve mutluluk hissiyle dolardım. Kuşların melodilerini dinlerken, rüzgarın hafif esintisini hissederken içimdeki stres ve endişeler yerini huzura bırakırdı. Ayrıca, doğanın bu muhteşem manzaralarıyla birleşmek, insanın hayatın temel ve en güzel yönlerini yeniden hatırlamasını sağlardı. Doğaya olan bu yakınlık, beni daha bilinçli ve minnettar bir insan yapardı.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.