Yılanların Öcü Haceli - Ahmet Varlı Kimdir

Yılanların Öcü Haceli - Ahmet Varlı Kimdir
Show tvnin yeni sezon dizisi olan Yılanların öcü dizisindeki Haceli karakterinde Ahmet Varlı rol alacak. Oyuncunun bundan önceki dizilerini ve projelerini bilen varsa ne kadar başarılı bir performans sergilediğini hatırlayacaktır.

Yılanların öcü dizisinde de Haceli karakterini konuşturacak, karısı Fatma ile birlikte evlerinin nem almasından dolayı daha farklı bir yere yani, Irazcanın Evinin yakınına ev yapmaya başlayınca olaylar başlıyor ve dizinin içeriği de oluşuyor.

Ahmet Varlı  Doğum Tarihi : 25 Mart 1984
Ahmet Varlı  Doğum Yeri: Trabzon
Ahmet Varlı  Eğitim Durumu: Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Oyunculuk Bölümü
Rol Aldığı Diziler; Doktorlar, Şeytan Pabucu(film), Öyle Bir geçer Zaman ki, Yerden Yüksek, Bu kalp Seni Unuturmu, Benim İçin Üzülme

Ahmet varlının daha önce benim için üzülme dizisinde özürlü bir karakteri oynaması herkes tarafından alkışlanmıştı. Yılanların öcü dizisinde ise bambaşka bir karakterde Haceli karakteri ile karşımıza çıkacak. Ancak izleyenlerin üzerinde hala benim için üzülme dizisinden kalan özürlü karakterinin gölgesinde kalıp kalmayacağı merak konusu.
Yılanları Öcü Dizisinin Konusu
Türk Edebiyatının unutulmaz eseri Fakir Baykurt'un 1954 yılında yazmış olduğu "Yılanların öcü" adlı romanı önce sinemaya uyarlandı. Kadir inanır, Fatma Girik gibi ünlü oyuncular oynadı. Şimdi de Show tv'de yayınlanmak üzere dizi oluyor.

1
0
1
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum