Yıldız Holding eleman ilanları - iş ilanları

Yıldız Holding eleman ilanları - iş ilanları
Yıldız Holding personel alımları devam ediyor. Yıldız Holding iş başvurusu ve güncel iş ilanları listesine sitemizden ulaşabilirsiniz.

2016 yılında da Personel ve Eleman Alımı yaparak sürekli daha ileriye gitmeyi hedefleyen bir kurum olan Yıldız Holding ile kariyerinizin ilk adımını atabilirsiniz. Açık pozisyonlar için iş başvurusu yapabilirsiniz. Yıldız Holding’de kariyer fırsatları, faaliyet gösterdiği sektörel çeşitliliğe paralel olarak iş aileleri bazında farklılık göstermektedir. Bu yüzden Yıldız Holding iş başvurusu söz konusu olduğu zaman her iş ailesi için farklı kariyer basamakları bulunmakta ve farklı işe alım stratejileri uygulanmaktadır. İş başvuru süreciyle başlayan kariyer fırsatları, çalışanların tercihleri ve performanslarıyla şekillenmektedir. Her iş ailesinde beklenen yetkinlikler ve uzmanlıklar değişkenlik göstermekte ve bu doğrultuda uygulanan insan kaynakları yöntemleri de farklılaşmaktadır. Bu yüzden Yıldız Holding iş başvurusu yaparken, en iyi şekillerde hakim olduğunuz konulara dair çözümler üretebilir, bu kapsam dahilinde hizmetlerinizi oldukça yoğun ve hızlı bir şekilde üretebilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve fırsatlarınıza daha rahat, daha estetik ve daha yenilikçi bir kapsam dahilinde ulaşmaya başlayın.

Yıldız Holding İş İlanları

Sizde Yıldız Holding bünyesinde çalışıp, bu büyük şirketin kariyer olanakları ve personellerine tanıdığı ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsanız, Yıldız Holding iş başvurusuna buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada şirket grubuna ait güncel iş ilanlarının tamamına ulaşabilir ve bu ilanlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
Yıldız Holding İnsan Kaynakları

Yıldız Holding olarak bizim için başarının ilk anahtarı “insan”dır. Ulaştığımız bu küresel başarıda hiç kuşkusuz 41 bin çalışanımızın büyük payı var.

Hızlı tüketim başta olmak üzere farklı sektörlerde global bir oyuncu olan Yıldız Holding’in sahip olduğu insan kaynağının, holding vizyon ve stratejilerini gerçekleştirebilecek nitelikte bireylerden oluşturulması, onların motivasyonunun sağlanması, geliştirilmesi, kısacası etkin bir şekilde yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla İnsan Kaynakları olarak belirlediğimiz vizyonumuz, holdingimizin faaliyet gösterdiği iş alanlarında, sınıfının en iyisi olan İnsan Kaynakları yapısını kurmak ve uygulamaları hayata geçirmektir.

Bu amaçla İnsan Kaynakları çatısı altındaki Yetenek Kazanımı, Ücretlendirme ve Yan Haklar, Öğrenmeve Gelişim, İK Stratejileri ve Organizasyonel Gelişim, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Personel ve İdari İşler departmanları ve İK Direktörleri bütünleşmiş bir şekilde çalışmaktadır. İnsan Kaynakları stratejilerinin çağın gerekliliklerini karşılayacak ve değer üretecek şekilde kurgulanması, buna yönelik uygulamaların gerçekleştirmesi, topluluk bünyesine yayılması ve benimsetilmesi ile değişen ihtiyaçlara bağlı olarak sürekli iyileştirilmesi konularında hep birlikte çalışıyoruz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.