Yukarıdaki haberi vatandaş olma sorumluluğu açısından yorumlayınız

Yukarıdaki haberi vatandaş olma sorumluluğu açısından yorumlayınız
Yukarıdaki haberi vatandaş olma sorumluluğu açısından yorumlayınız, düşünceleriniziarkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Çevre gönüllüsü öğrenciler ormanlık alanın büyük bir bölümünü kısa sürede pırıl pırıl yaptı. Doğayı temizlemek için âdeta birbiriyle yarışıp kilolarca cam ve plastik ambalaj atığı toplayan öğrenciler, büyüklerine “Bize temiz bir doğa, sağlıklı bir çevre bırakın.” diye seslendi.
Yukarıdaki haberi vatandaş olma sorumluluğu açısından yorumlayınız. Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Bu haber, çevre gönüllüsü öğrencilerin doğayı temizlemek için gösterdiği çaba ve sorumluluk duygusunu yansıtıyor. Öğrenciler, ormanlık alanı temizlemek ve çevreyi korumak için çaba sarf ediyorlar. Bu, vatandaş olma sorumluluğunu anlatan olumlu bir örnektir. Öğrenciler, sağlıklı bir çevre ve temiz bir doğa için çaba gösteriyor ve yetişkinlere bu konuda sesleniyorlar. Bu tür girişimler, toplumun çevre bilincini artırır ve sürdürülebilirlik için önemli bir adımdır. Arkadaşlarımızla paylaşırken, çevre koruma konusundaki farkındalığımızı artırma ve benzer inisiyatiflere katılma fikirlerini tartışabilirdik.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.