Yükseköğretim kayıt yenilemede yeni sistem

Yükseköğretim kayıt yenilemede yeni sistem
Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Yükseköğretim Programları kayıt yenileme işlemleri bu yıl ilk kez internet üzerinden yapılmaya başlandı.

Bu yıl yıllık eğitimden dönemlik kredili sisteme geçilen Yükseköğretim Programlarına son başvuru 2 Kasım mesai bitiminde sona erecek. Son kayıt tarihinin uzatılmasının mümkün olmadığını belirten AÜ Batı Avrupa Bürosu görevlisi Selahatdin Tarhan  yeni sistemle ilgili şu bilgileri verdi: "Online olarak internet ortamında başlayan kayıt yenileme işlemi posta yoluyla bize imzalanmış belgelerin ulaşmasıyla bitecektir.

Belgelerin son kayıt tarihine kadar bize ulaşması gerekmektedir ve ek süre talep eden mazeret dilekçeleri kabul edilmemektedir. Geçtiğimiz öğretim yılından farklı olarak yıllık kredili sistemden dönemlik kredili sisteme geçildi, öğrencilerimizin her dönem kayıt yenileme işlemi yaptırmaları gerekmektedir. Şu an başlayan kayıt yenileme işlemleri sorunsuz devam etmektedir. Bir diğer yenilik öğrencilerimizin bir dönem için almaları gereken 30 krediye ilave olarak üst dönemden 15 kredilik ek ders alabileceklerdir. İnternetten yapılan kayır işleminde bunu 'ekle-çıkar' seçeneklerini kullanarak kolayca yapabilirler"

Kayıt yenileme işlemleri www.anadolu-uni.de adresinden yapılabiliyor.

Kaynak:Haber 7

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.