Bu hafta vizyona giren filmler: 16 Aralık

Bu hafta vizyona giren filmler: 16 Aralık
16 Aralık haftasında vizyona giren filmler arasında Türk yapımları ön plana çıkıyor. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında aksiyondan komediye 5 yapımı sizler için seçtik.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Sen Sağ Ben Selamet
Yönetmen: Ersoy Güler
Oyuncular: Burçin Bildik, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay
Tür: Komedi
Süre: 100 dakika
 
Hapishanede son iki günü geçiren Selamet, müebbet hapis yiyen Sansar ile aynı araca bindirilir ve olanlar olur. Goril Behlül'ün katılımı ile de cümbüş başlar.
 
Oldu Mu Şimdi?
Yönetmen: Kenan Öztürk
Oyuncular: Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Seda Güven
Tür: Komedi
Süre: 93 dakika
 
Hayat yanlış anlaşılmalardan ibarettir. Yaşar da bu durumun canlı örneği gibidir. Yanlış anlaşılma sonucu hapse girer ve Ömer ile arkadaşlık kurar. İkili bu noktadan itibaren dolandırıcılık yapmaya başlarlar. Her şey tövbe için camiye gitmeleriyle başlar.

Zuzula

Yönetmen: Kemal Özdemir
Oyuncular: İnanç Akbulut, Canan Ünal, Fatih Selim Emek
Tür: Gerilim
Süre: 100 dakika
 
Aşk romanları ile bilinen ünlü yazar Vildan Akgün sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Hikaye üretemeyen ve bir türlü ilham üretemeyen Vildan, bu kez gerilim romanı yazmaya karar verir.
 
Aptallar Çetesi
Yönetmen: Jared Hess
Oyuncular: Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig
Tür: Komedi
Süre: 94 dakika
 
Loomis Fargo & Company isimli şirkette sürücülük yapan David Scott Ghannt'ın hikayesini beyazperdeye taşıyan Aptallar Çetesi, onların yaptığı büyük soygun hikayesini anlatıyor.
 
Tereddüt
Yönetmen: Yeşim Ustaoğlu
Oyuncular: Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş
Tür: Dram
Süre: 135 dakika
 
İstanbul'da yaşayan bir psikiyatrist, mecburi görev gereği taşrada işe başlar. Hafta içi kasaba, hafta sonu evinde yaşayan genç kadın, bir hastayla tanışır ve tüm hayatı değişir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.