Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Ocak

Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Ocak
Bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için derledik. İşte haftanın filmleri… Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 1 yerli, 4 yabancı olmak üzere 5 yeni film girdi.

İşte 06 Ocak’ta vizyona giren filmler;
1) Çalgı Çengi İkimiz
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi, Macera
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Tuna Orhan
Senaryo: Selçuk Aydemir
Diğer Adı: Çalgı Çengi 2

Filmin konusu: Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıkacaklardaki bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.
Ankaralı 2 arkadaşın yaşadığı komik olaylar, Çalgı Çengi'den 6 yıl sonra gelen devam filminde de sürüyor.

[PAGE]


2) Snowden
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Biyografi, Dram, Gerilim
Süre: 134 dk.
Yönetmen: Oliver Stone
Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson
Senaryo: Oliver Stone, Kieran Fitzgerald
Yapımcı: Oliver Stone, Moritz Borman

Filmin konusu: Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Film, Luke Harding'in The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man ve Anatoly Kucherena'nın Time of the Octopus kitaplarına dayanarak çekildi. Filmin çekilme sürecinde yönetmen Oliver Stone, Edward Snowden'ı Moskova'da birkaç kez ziyaret ederek yaşadıklarıyla ilgili birinci ağızdan bilgi alma fırsatı buldu.

[PAGE]


3) Anthropoid
Yapımı: 2016 - İngiltere, Fransa, Çek Cumhuriyeti
Tür: Biyografi, Gerilim, Savaş, Tarih
Süre: 120 dk.
Yönetmen: Sean Ellis
Oyuncular: Cillian Murphy, Jamie Dornan, Toby Jones, Harry Lloyd, Charlotte Le Bon
Senaryo: Sean Ellis, Anthony Frewin
Yapımcı: Sean Ellis, Léonard Glowinski

Filmin konusu: 1941'in sonlarında Çekoslovakya, Nazi Almanyası kontrolündedir. Alman güçlerinin başında yer alan Reinhard Heydrich aynı zamanda Yahudileri Avrupa'dan tamamen temizleme planının (Nihai Çözüm) arkasındaki isimdir. Sürgündeki Çekoslovak Hükumeti ve İngiliz gizli servisinin desteğiyle Jozef Gabčík (Cillian Murphy) ve Jan Kubiš (Jamie Dornan) adında iki ajan Çekoslovakya'ya gönderilir. Anthropoid Operasyonu'nun amacı, Heydrich'i öldürmektir, ancak bu güçlü adamın canını almak kolay olmayacaktır.

[PAGE]


4) Sonsuzluk Ormanı (The Sea of Trees)
Yapımı: 2015 - ABD
Tür: Dram
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Gus Van Sant
Oyuncular: Naomi Watts, Matthew McConaughey, Ken Watanabe, Jordan Gavaris, Katie Aselton
Senaryo: Chris Sparling
Yapımcı: F. Gary Gray, Gil Netter

Filmin konusu: Bunalımlı bir hayat yaşayan ve intihar eğilimi olan Amerikalı Arthur Brennan (Matthew McConaughey) insanların intihar etmek için gittiği Japonya Fuji Dağı yakınlarındaki Aokigahara Ormanı'na gider. Bu sırada aynı amaçla oraya gelmiş, ancak başarısız olduktan sonra ormanda kaybolmuş Takumi Nakamura (Ken Watanabe) ile karşılaşır. İki adam ormanda ilerlerken kendilerini sorgulayacak, bu yolculuk Arthur'un yaşamına ve karısı Joan'la ilişkisine yeni bir gözle bakmasını sağlayacaktır.

[PAGE]


5) Ağ (Geu-mul)
Yapımı: 2016 - Güney Kore
Tür: Dram
Süre: 114 dk.
Yönetmen: Kim Ki-duk
Oyuncular: Ryu Seung-beom, Lee Won-geun, Kim Young-min, Ahn Ji-hye, Choi Gwi-Hwa
Senaryo: Seung-tae Ki
Diğer Adı: The Net

Filmin konusu: Güney Kore sınırındaki bir nehrin kenarındaki küçük bir kasabada yaşayan Kuzey Koreli balıkçı Nam Chul-woo (Ryoo Seung-bum), iki ülkeyi ayıran sınırda avlanmakta, fakir olmasına rağmen eşi ve kızıyla birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir. Sınırı kontrol eden muhafızlar da Nam'ı tanıdıkları için güneye kaçmayacağından emindirler. Ancak bir gün ağının motora dolanmasıyla teknenin kontrolünü yitirir ve Güney Kore sularına sürüklenmekten kurtulamaz. Burada bir ajan veya mülteci olduğu düşünülen Nam, burada ağır sorgular ve insanlık dışı muamelelere maruz kalır. Tek istediği, ailesinin yanına geri dönmektir, ancak ülkesine iade edildikten sonra da yaşamı eskisi gibi olmayacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.