1-2 Eylül 2012 SPK Sınav Soruları ve Cevapları

1-2 Eylül 2012 SPK Sınav Soruları ve Cevapları
1-2 Eylül 2012 SPK Sınav Soruları ve Cevapları yayınlandı

1-2 Eylül 2012 SPK Sınav Soruları ve Cevapları yayınlandı.

1-2 Eylül 2012 SPK Sınavı Cevapları için tıklayınız

1-2 Eylül 2012 SPK Sınavı Cevapları için tıklayınız

İleri Düzey, Türev Araçlar, Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Derecelendirme Uzmanlığı Pazar 1.Oturum

1-2 Eylül 2012 SPK Sınavı Cevapları için tıklayınız

SINAV SORULARINA İTİRAZ PROSEDÜRÜ

Sorulara yapılacak itirazlar "İtiraz Formu" kullanılarak Kuruluşumuza yazılı olarak yapılacaktır. İtiraz edilecek her soru için ayrı bir form doldurulması gerekmektedir.
Soru İtiraz formları Sınav sorularına itiraz başvuruları; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün, T.C Ziraat Bankası A.Ş. Beşevler/ANKARA Şubesindeki hesabına Online Tahsilat Programı aracılığıyla, itiraz edilecek her soru için 10 TL (On TL KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ile kabul edilecektir.
Sınav sorularına itirazlar; 05.09.2012 tarihinde başlamış olup 13.09.2012 tarihi saat 17:00 itibariyle sonra erecektir. Bu süreler içerisinde Kuruluşumuz kayıtlarına girmeyen, banka dekontu, T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, itiraz gerekçesi, imza ve adresi olmayan dilekçeler, telefon, faks ve elektronik posta ile yapılan itirazlar ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Sınav sonuçlarının açıklanmasını takiben ayrıca duyurulacak sınav sonuçlarına itiraz döneminde yapılacak soru itirazları dikkate alınmayacak olup, sorulara yapılacak itirazların mutlaka yukarıda belirtilen şekilde ve sürelerde yapılması gerekmektedir.

Sınav Soru İtiraz formuna buradan ulaşabilirsiniz.

NOT: Sınav Soru İtiraz başvuruları şahsen ya da posta yolu ile Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu’na yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurularda postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

1-2 Eylül 2012 SPK Sınavı Cevapları için tıklayınız

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.