1 Ocak'ta Hastaneler, Sağlık Ocağı ve eczaneler açık mı

1 Ocak'ta Hastaneler, Sağlık Ocağı ve eczaneler açık mı
1 Ocak 2020 hastaneler tatil mi diye merak etmeye başladı. Salı gününe denk gelen yılbaşı gecesi biz de sizin için tatil günlerini derledik. Peki 1 Ocak sağlık ocakları açık mı?"

Bu sene 31 Aralık salı gününe denk geliyor. Vatandaş ise 1 Ocak 2020 hastaneler tatil mi? diye merakta. Peki 1 Ocak sağlık ocakları açık mı? Detaylar haberimizde...

31 Aralık Salı günü resmi tatil değil. Kimi özel şirketlerine çalışanlarına yarım günden sonra izin verebiliyor. 31 Aralık'ta hastaneler tam gün açık olacaktır.

1 Ocak 2019 çarşamba günü resmi tatil olduğu için okullar, hastaneler, PTT, eczaneler, kargolar ve bankalar kapalı olacak. 1 Ocak günü hastanelerin acil poliklinikleri ile nöbetçi eczaneler açık olacak.

1 Ocak 2020 hastaneler tatil mi?

Özel ve devlet hastaneleri, yılbaşı günü acil servislerini açık bulunduracak. Ancak acil durumların dışında hastane personelleri yılbaşı gününü izinli geçireceklerdir.

1 Ocak sağlık ocakları açık mı?

Herhangi bir resmi açıklamam olmama birlikte sağlık ocaklarını resmi tatil olması sebebiyle kapalı olacağı düşünülmektedir. Resmi bir duyuru olması halinde haberimiz güncellenecektir.

31 ARALIK RESMİ TATİL Mİ?

Bu yıl salı gününe denk gelen 31 Aralık resmi tatil veya yarım gün olmayacak. 1 Ocak Çarşamba günü ise resmi tatil olarak belirlendi. 31 Aralık Salı günü ise mevzuatta yer almadığı için tatil olmayacak.

1 OCAK'TA ECZANELER VE HASTANELER AÇIK MI?

1 Ocak'ta bankalarda olduğu gibi eczaneler de Eczacılar Birliği kararlarına göre ulusal bayramlarda tatil oluyor. Nöbetçi eczaneler dışındaki tüm eczaneler 1 Ocak Çarşamba günü kapalı olacak. Öte yandan acil servisler dışında devlet hastanelerinin poliklinik kesimleri de kapalı olacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.