1 Temmuz AİO - Açık İlköğretim Sınav Giriş Yerleri - Tıkla Öğren

1 Temmuz  AİO - Açık İlköğretim Sınav Giriş Yerleri - Tıkla Öğren
1 Temmuz AİO - Açık İlköğretim Sınav Giriş Yerleri - Tıkla Öğren

Sınav giriş bilgileri öğrenci giriş sayfası için TIKLAYINIZ

SINAV YERLERİ 20 HAZİRAN 2012 GÜNÜ BELLİ OLACAK !

       2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı III. Dönem sınav yerleri belli olunca, Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AİO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; "Bilgi Kontrol Ekranları" mönüsü altında ki "Öğrenci Sınav Giriş Bilgileri" ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler. Sınav 1 Temmuz 2012 Pazar günü saat 10:00 ve 14:00 olmak üzere 2 oturum halinde yapılacaktır.
          Yedek salonda sınava alma aşağıdaki durumlarda gerçekleşir;
1-) Kendisi eşi veya velisinin tayin olma durumu ile doğal afet ve askerlik gibi zorunlu olarak ikamet değişikliği yapanlar,
2-) Sınav tarihinde resmi görevli olarak başka ilde bulunanlar,
3-) Sınav tarihinde başka ilde olup sağlık kuruluşlarından seyahat edemez raporu alanlar, sınavdan en az 1 gün önce bulundukları yerde il-ilçe sınav yürütme kurullarına başvurdukları takdirde yedek salondan sınava alınmaları sağlanır.
         Sınav giriş yerleri adreslere gönderilmeyecektir.

Sınav giriş bilgileri öğrenci giriş sayfası için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.