11 Aralık 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

11 Aralık 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel
11 Aralık 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İller ~ Güncel Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 11 Aralık Çarşamba günü de bazı il ve  ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor.

11 Aralık 2013 Çarşamba Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

KİLİS - Kilis'te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini bildirdi.

Tapsız, açıklamasında, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle 11 Aralık Çarşamba günü Valilik tarafından ilk, orta ve liselerle özel okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti.

BARTIN - Ulus ilçesindeki okullarla merkeze bağlı Arıt beldesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda, kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker,  yoğun kar yağışı nedeniyle Ulus ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verilmesi kararı alındığını söyledi.

Merkez ilçeye bağlı Arıt beldesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime yarın ara

verileceğini  ifade eden Şeker, "Kent merkezi ve diğer ilçelerimizdeki durum kar yağışına bağlı olarak yarın sabah değerlendirilecek" dedi.

NEVŞEHİR - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nevşehir'in Ürgüp ilçesi ve ilçeye köy ve kasabalarda ilk, orta ve lise dengi okullarda yoğun kar yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

DÜZCE - Kar yağışı nedeniyle Kaynaşlı ilçesinde eğitime yarın ara verilecek.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşullarının yarın da etkisini sürdürmesinin beklenmesi nedeniyle ilçede ilk ve orta dereceli okulların bir gün tatil edildiği belirtildi.

Kar yağışının cuma gününe kadar aralıklarla devam edeceği kaydedilen açıklamada, sıcakların azalmasının beklendiği bildirildi.

ORDU - Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşullarının Ordu'da da hayatı olumsuz etkilediği belirtildi.

Kar yağışının kentin iç kesimlerinde etkili olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hava ısısının iyice düşmesiyle ilimizin iç kesimlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle, Akkuş ilçesinde YİBO hariç olmak üzere tüm okullarda eğitime yarın ve perşembe olmak üzere 2 gün, Çaybaşı ilçesinin İlküvez beldesinde ise Kapılı ve Göksu köyündeki okullarda eğitime yarın olmak üzere 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca İl Özel İdaresi ekiplerince Akkuş, Korgan ve Kumru ilçelerimizde kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları 76 ekip ve 102 iş makinesiyle sürdürülmektedir."

ELAZIĞ  - Elazığ Valiliği'nin yaptığı açıklamada, 'Metroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda 11.12.2013 (Çarşamba) günü ilimizde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları beklendiğinden il merkezi ve merkez köylerinde bulunan ilk ve orta dereceli taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi. Taşımalı sistemden faydalanmayan öğrenciler eğitime devam edecektir' denildi.

KASTAMONU - Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, ilçe genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle köy yollarının tamamına yakın bölümünün ulaşıma kapalı olduğunu belirterek, "Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerimiz köy yollarını açmak için çalışmalara devam ediyor, ancak kar yağışı devam ettiğinden açtığımız yollar tekrar kapanıyor. Kastamonu Valiliğinden destek talep ettik gelecek araçlara çalışmalarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek. Köy yollarımızın kapalı olması ve olumsuz hava koşullarından dolayı ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okulları iki gün tatilin ardından bir gün süre ile de tatil etmek zorunda kaldık" dedi.

TOKAT - Tokat Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda, kentte kar yağışının devam edeceği ve yollarda buzlanma oluşabileceği belirtildi.

Bu nedenle, il merkezine bağlı köy ve beldelerdeki okullarda eğitime yarın için ara verileceği ifade edilen açıklamada, il merkezindeki okullara taşımalı olarak gelen öğrencilerin ise yarın izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.

İl merkezindeki okullarda ise eğitim-öğretimin devam edeceği belirtildi.

SAMSUN  - Samsun Valiliği şiddetli kar yağışı nedeniyle Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerinde taşımalı eğitim yapan okulları bir gün tatil etti.

Samsun Valiliği il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle 11 Aralık 2013 Çarşamba günü Alaçam ilçesindeki taşımalı eğitim yapan okullarda; 19 Mayıs ilçesinde ise Karagöl, Düzkoy, Kösedik, Kuşkayası ve Esentepe köylerindeki okullarda eğitime 1 gün ara verdi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
14 Yorum