12 ocak 2014 ehliyet sınavı soruları - MEB 12 Ocak ehliyet sınav soruları ve cevapları

12 ocak 2014 ehliyet sınavı soruları - MEB 12 Ocak ehliyet sınav soruları ve cevapları
Hafta sonu ehliyet almak isteyen sürücü adayları sınavdan geçti. Sınav sorularının pazartesi ya da salı günü açıklanması bekleniyor.

12 Ocak ehliyet soruları ve cevapları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandığı anda sitemizden  duyurulacaktır. Ehliyet sınav sonuçları ile ilgili açıklamanın ise 2 hafta içerisinde yapılması planlanıyor. Senenin ilk sınavında binlerce kişinin ehliyet alabilmek için sınava girdiği belirtiliyor.

Ehliyet sınavını başarıyla tamamlayan sürücü adayları, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bir hafta sonraki haftasonunda "direksiyon" sınavına girecek. Bütün sürücü adaylarına başarılar diliyor, trafiğe çıkmadan önce ehliyet kemeri başta olmak üzere bütün hazırlıklarını yapmalarını, tedbirlerini almalarını rica ediyoruz. Öte yandan trafiğe çıktıkları sırada kendi ve başka canları ve onların mallarını korumak için trafik kurallarının hepsine riayet etmeleri konusunda herkesi uyarıyor. 

12 Ocak 2014 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (A1-A2 ve B Sınıfı) için tıklayınız

12 Ocak 2014 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (C - D ve E Sınıfı) için tıkklayınız

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.