12. sınıflara, ileri düzey eğitimin ayrıntıları (Başvuru sayısı: 8046)

12. sınıflara, ileri düzey eğitimin ayrıntıları (Başvuru sayısı: 8046)
12. sınıflara, ileri düzey eğitimin ayrıntıları (Başvuru sayısı: 8046)

PROJEYİ YÜRÜTEN KURUM: AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Proje adı: E - LYS Projesi Ders Programı

Şu ana kadar başvuran aday sayısı: 8046

Kayıt olmak için tıklayın.

Bakanlığımız Bilgi İşlem Grup Başkanlığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan E- LYS projesi 3 Aralık 2012 Pazartesi tarihi itibariyle başlatılacaktır.

12. sınıf öğrencilerimiz YGS ve LYS´ ye destek amacı ile başlatılan bu projede, web tabanlı olarak oluşturulan interaktif sınıflarda Matematik ve Fizik branşlarında ileri düzey eğitim alacaklardır.

Başvurular 12. sınıf öğrencileri tarafından http://e-lys.meb.gov.tr/elys/kayit.htm adresinden yapılacaktır. Seçilen öğrencilere sonuç mail yolu ile bildirilecektir.

Başvuru tarihleri : 07.11.2012 – 27.11.2012 Mesai bitimine kadardır.

E - LYS MATEMATİK VE FİZİK PROGRAMI

3 Aralık 2012 tarihinde başlayacak olan E - LYS projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz İleri Düzey Matematik ve Fizik dersi alacaklardır. ( Anlatımlı - Soru Çözümlü )

Eğitimler Uzaktan Eğitim Sınıfları marifeti ile web tabanlı olarak verilecek ve AYDIN ilimiz dersleri canlı olarak sunacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinden ilan edilen başvuru metninde belirtildiği üzere evinde bilgisayar ve internet olan 12.sınıf öğrencilerimiz eğitimleri evlerinden alabilecektir. ( Cuma, Cumartesi, Pazar )

12.sınıfı yatılı olarak okuyan öğrencilerimizde haftanın 4 günü ( Pazartesi, Salı – Çarşamba, Perşembe ) bu 8 saatlik eğitimden faydalanabileceklerdir. ( Pazartesi - Salı - 1.Grup , Çarşamba - Perşembe - 2.Grup )

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.