13 Nisan Ehliyet sınav soruları cevapları hafta içi yayınlanacak

13 Nisan Ehliyet sınav soruları cevapları hafta içi yayınlanacak
13 Nisan ehliyet sınavı yapıldı. Ehliyet sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

2013 Yılının 3.ehliyet sınavı 13 nisan 2013 günü yapıldı. Ehliyet sınavına giren sürücü adayları soruların ve cevapların ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Ehliyet sınav soruları cevapları yayınlandıktan sonra egitimsistem.com 'dan ulaşabileceksiniz.

13 Nisan ehliyet sınav soruları cevapları ne zaman yayınlanacak?

13 Nisan ehliyet sınav soruları cevapları daha önce yapılan sınavlara göre salı günü açıklanması beklenmektedir. MEB ehliyet sınav soruları ve cevaplarını genellikle sınavdan sonraki ilk salı günü açıklamaktadır. Çok nadir olarak çarşamba günleri açıklamaktadır

Ehliyet sınav soruları yayınlandıktan sonra sürücü adayları tahmini olarak kaç puan alacaklarını hesapladıktan sonra resmi olarak ehliyet sınav sonuçları 'nın ne zaman açıklanacağını merak edecek.

13 Nisan ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB 'in 2013 yılı ehliyet sınav takvimine göre 13 nisan ehliyet sınav sonuçları 'nın 24 nisan 2013 günü açıklanacağı belirtiliyor. Fakat MEB en son yapılan ehliyet sınav sonuçları 'nı belirttiği tarihten 3-4 gün önceden açıklamıştı. 13 Nisan ehliyet sınav sonuçları bu yüzden erkenden açıklanabilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.