16 Ocak 2015 Cuma Kar Tatili Olan İller ~ Güncel

16 Ocak 2015 Cuma Kar Tatili Olan İller ~ Güncel
MALATYA, ELAZIĞ ve ADIYAMAN'da kar yağışı başlayınca ildeki ilk ve orta dereceli okullarda yarın için eğitim-öğretime ara verildi.

ADIYAMAN

ADIYAMAN'ın Çelikhan, Sincik, Tut ve Besni ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Hafta başından bu yana kar yağışının etkili olduğu Çelikhan, Sincik, Tut ve Besni ilçelerinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitime 16 Ocak Perşembe günü bir gün ara verildi. Bu arada kar yağışı nedeniyle kapanan 100'e yakın köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

ELAZIĞ

Elazığ'da akşam başlayan ve kısa sürede etkisini göstere kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 16 Ocak tarihinde 1 gün süreyle tatil edilmiştir" denildi.

MALATYA

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada kar yağışı dolayısıyla Malatya'da 16 Ocak günü eğitim-öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

HAKKARİ

Kentte akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezinde taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim öğretime 16 Ocak 2015 Cuma ara verildi.

Öte yandan, karın tadını çıkaran Hakkarili çocuklar, kartopu oynayıp kızak kaydı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.