1776 tane koni şekilli tepeden oluşan Filipinler'in ulusal sembollerinden ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan tepelerin

1776 tane koni şekilli tepeden oluşan Filipinler'in ulusal sembollerinden ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan tepelerin
1776 tane koni şekilli tepeden oluşan Filipinler'in ulusal sembollerinden ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan tepelerin adı nedir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 1776 tane koni şekilli tepeden oluşan Filipinler'in ulusal sembollerinden ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan tepelerin adı nedir

A- Krema tepeleri
B- Çikolata tepeleri
C- Bonbon tepeleri
D- Dondurma tepeleri

Doğru Cevap: Çikolata tepeleri

Çikolata Tepeleri Bohol, Filipinler de bulunan sıradışı bir coğrafik oluşumdur. Yaklaşık 1268 koni şekilli aynı boyutlarda tepeler 50 kilometrekare dan fazla yer kaplar. Tepeler yeşil otlarla kaplıdır ve kuru mevsimde kahverengi renk alırlar, bu renkten dolayı çikolata tepeleri olarak adlandırılmışlardır.

Çikolata Tepeleri Bohol'un en çok turist çeken mekanlarındandır.Bölgenin doğal zenginliklerinin en önemli sembollerindendir. Filipinler Turizm Bakanlığı'nın turizm listesinde yer alır ve ülkenin 3. Ulusal Coğrafik Anıtı olarak UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil edilmiştir.

6
1039
3
125
2
2
28
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum