19 Kasım Uzman öğretmenlik sınavı yorumları

19 Kasım Uzman öğretmenlik sınavı yorumları
19 Kasım 2022 Uzman öğretmenlik sınavı yorumları, sınav zor muydu, kolay mıydı, uzman öğretmenlik sınavı nasıldı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik), bugün saat 10:00’da başladı ve 12:30'da sona erdir. Uzman ve başöğretmenlik sınavın katılım sağlayan adaylar, "Uzman öğretmenlik sınavı nasıldı, kolay mıydı zor muydu?" sorusuna yanıt verecek. İşte, adaylardan 2022 MEB Uzman öğretmenlik sınav ve soru yorumları...

Twitter sınav yorumları

Eğer doğru ise Öğretmenlik Kariyer Basamakları sınavı oldukça kolay sorulardan oluşmuş. Bu durum, ölçme ve değerlendirmenin doğasına aykırı olmakla birlikte alanında yüksek lisans ve doktora yapmış öğretmenlere de haksızlık... Halının altına süpürerek doğruları bulamayız.

Hayatımdaki hiçbir sınava bugün girdiğim Uzman Öğretmenlik sınavı kadar hazırlıksız ve isteksiz girmemiştim. Çok az yanlışla kazanacağım kesin. Yorum ağırlıklı idi ve yorumumun iyi olduğunu her zaman söylerim

Uzman öğretmenlik sınavı oldukça kolay bir sınav oldu. Muhtemelen sınava giren çoğu öğretmen " uzman öğretmen" ünvanını alacak. Herkese geçmiş olsun.

Uzman öğretmenlik sınavı bilgi ölçmek için değil sırf öğretmene daha fazla para verebilmek için yapıldı. Bunu anlamayacak kadar mal mısınız diyesim var.

Uzman öğretmenlik sınavı çok kolaymış. Tabi durum böyle olunca haksızlıklar, adaletsizliklik unutuldu ve keşke herkes girseydi oldu. Ben 1 milyonluk bir kitlenin bu kadar etkisiz, haklarını beraber savunamadığı başka bir meslek grubu görmedim.

Sınavdan çıktık.Sınav nasıl geçtiyse geçti.Uzman öğretmenlik sınavı sürecini unutmama imkan yok.Süreç Hala devam ediyor.24 yıllık öğretmenin Başöğretmen olamamasını da yaklaşık 10 yıl alamadığım uzman öğretmenlikve başöğretmen oluncaya kadar alamayacağım ücreti de unutmayacağım.

Babam 34 yıllık öğretmenlik mesleğinde sınava girdi. (Başöğretmenlik sınavı.) Bizim sınavdan çıkınca kurduğumuz cümleyi kurdu. “Çalışsaydım daha da iyi yapabilirmişim”

2
2
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum