1966 FIFA Dünya Kupası öncesinde çalınan kupayı bulan Pickles adlı köpek nasıl ölmüştür

1966 FIFA Dünya Kupası öncesinde çalınan kupayı bulan Pickles adlı köpek nasıl ölmüştür
Pickles nasil öldü, 1966 FIFA Dünya Kupası öncesinde çalınan kupayı bulan, İngiltere'de ulusal kahraman ilan edilen televizyon programlarına çıkan bir sinema filminde oynayıp sahibini zengin eden Pickles adlı köpek nasıl ölmüştür.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 2 Nisan 2023 Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : 1966 FIFA Dünya Kupası öncesinde çalınan kupayı bulan, İngiltere'de ulusal kahraman ilan edilen televizyon programlarına çıkan bir sinema filminde oynayıp sahibini zengin eden Pickles adlı köpek nasıl ölmüştür

A- Güvercin kovalarken üçüncü kattan düşmüştür
B- Araba kovalarken duran arabaya çarpmıştır
C- Kedi kovalarken tasması boynuna dolanmıştır
D- Postacıyı kovalarken kalp krizi geçirmiştir

Doğru Cevap: Kedi kovalarken tasması boynuna dolanmıştır

156
47
30
13
19
10
31
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum