1984'te Los Angeles Olimpiyatlarında 4 altın madalyadan birini kanserden ölen babasıyla gömen ve annesine

1984'te Los Angeles Olimpiyatlarında 4 altın madalyadan birini kanserden ölen babasıyla gömen ve annesine
1984'te Los Angeles Olimpiyatlarında 4 altın madalyadan birini kanserden ölen babasıyla gömen ve annesine merak etme başka bir tane daha kazanacağım deyip 5 olimpiyat altını daha kazanan atlet kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 2 Nisan 2023 Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : 1984'te Los Angeles Olimpiyatlarında 4 altın madalyadan birini kanserden ölen babasıyla gömen ve annesine merak etme başka bir tane daha kazanacağım deyip 5 olimpiyat altını daha kazanan atlet kimdir

A- Abebe Bikila
B- Mikhael Johnson
C- Carl Lewis
D- Jesse Owens

Doğru Cevap: Carl Lewis

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.