2 dakikada hangisini tamamlayabilenler bedava metro bileti kazanmıştır

2 dakikada hangisini tamamlayabilenler bedava metro bileti kazanmıştır
2014'te Söçi'de düzenlenen Kış Olimpiyatlarının tanıtımı için Moskova'daki bir metro istasyonunda kurulan otomatik bir bilet makinası önünde 2 dakikada hangisini tamamlayabilenler bedava metro bileti kazanmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2014'te Söçi'de düzenlenen Kış Olimpiyatlarının tanıtımı için Moskova'daki bir metro istasyonunda kurulan otomatik bir bilet makinası önünde 2 dakikada hangisini tamamlayabilenler bedava metro bileti kazanmıştır

A- 5 kere barfiks çekmek
B- 10 kere şınav çekmek
C- 30 kere squat yapmak
D- 40 kere mekik çekmek

Doğru Cevap: 30 kere squat yapmak

Moskova metrosu yolcuları artık Rusya'nın başkentindeki olimpiyat promosyonunda küçük bir antrenman karşılığında ücretsiz bir yolculuk yapabilirler.
Vystavochnaya metro istasyonunda Rus Olimpiyat Komitesi tarafından Soçi'de yapılacak olan Kış Olimpiyat Oyunlarını tanıtmak için 8 Kasım'da kurulan yeni bir makine oldukça popüler olduğunu kanıtlıyor.
İki dakikada 30 squat yapabilen herkese ücretsiz bilet veriyor.
Tipik bir Moskova metro bileti yaklaşık 30 rubleye (0,95 $) mal oluyor.

1
1
63
28
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.