2 Ekim Özel Güvenlik Yenileme Sınav Sonuçları

2 Ekim Özel Güvenlik Yenileme Sınav Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 2 Ekim Özel Güvenlik 42. Yenileme Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

2 Ekim Pazar günü yapılan Özel Güvenlik Yenileme Sınav Sonuçları 21 Ekim Cuma günü açıklandı.

2 EKİM 42. ÖZEL GÜVENLİK SINAVINDAN BAŞARILI OLMAK İÇİN KAÇ PUAN GEREKİYOR?

Puan hesaplama yaparken de her doğruyu 1 puan kabul edip hesaplama yapmanız gerekmektedir. Sınava giren silahsız özel güvenlik adaylarının 100 adet temel eğitim bilgisi sorularından en az 60 puan almaları gerekmektedir. Buna göre özel güvenlik temel eğitim sorularından en az 60 soruya doğru cevap vermeleri gerekmektedir.

Silahlı özel güvenlik adaylarının ise temel eğitim bilgisi soruları, silah bilgisi soruları ve uygulama sınavından (atışlardan) aldığı puanların aritmetik ortalaması en az 60 olması gerekmektedir.

Örnek verecek olursak; Temel eğitim sorularından 60 soruyu doğru cevaplasın,

Silah bilgisi sorularından 15 soruyu doğru cevaplasın ve 

Atıştanda 3 isabet yapsın

60 soru X 1 puan = 60 puan

15 soru X 2 puan = 30 puan 

3 isabet X 10 puan =30 puan

Toplam = 120 puan / 2 = 60 puan alır ve sınavı geçer.

Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için TC Kimlik No ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki özel güvenlik sınav sonucu linkine tıklayarak Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınav Sonucu sayfasına yönlendirileceksiniz. TC kimlik no ve Güvenlik numarasını ve sınavınızı doğru girerek özel güvenlik sınav sonuçları görüntülemeniz mümkün olacaktır. 

2 Ekim Pazar 42. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum