20 Ekim Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Sınavı

20 Ekim Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Sınavı
20 Ekim 2018 tarihinde Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılacak. Sınav giriş belgeleri 11 Ekim tarihinde açıklanacak. Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman illerinde uygulanacak.

SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ

20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10.00

SINAV GİRİŞ BELGESİ

Adaylar sınav giriş belgelerini 11 Ekim 2018 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir.

SINAV UYGULAMASI

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına, 09-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar alınacaktır.

SINAV SORULARI CEVAP ANAHTARI ve SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

- Sınav soruları ve cevap anahtarları 22 Ekim 2018 tarihinde https://www.pa.edu.tr/ internet adresinden yayımlanacaktır.

- Sınav sonuç bilgileri 07 Kasım 2018 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile https://www.pa.edu.tr/ internet adreslerinden yayımlanacaktır.

Sınavla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.