2001'de Nevşehir'de bir kıraathanede okey oynayanların üzerine hangisi düşmüş düşen şey herhangi bir hasar olmazken

2001'de Nevşehir'de bir kıraathanede okey oynayanların üzerine hangisi düşmüş düşen şey herhangi bir hasar olmazken
2001'de Nevşehir'de bir kıraathanede okey oynayanların üzerine hangisi düşmüş düşen şey herhangi bir hasar olmazken oyunu izleyen bir kişinin bacağı kırılmış ve alnına yedi dikiş atılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :2001'de Nevşehir'de bir kıraathanede okey oynayanların üzerine hangisi düşmüş düşen şey herhangi bir hasar olmazken oyunu izleyen bir kişinin bacağı kırılmış ve alnına yedi dikiş atılmıştır

A- Sıcak hava balonu
B- Paraşütçü
C- Yelkenli tekne
D- İnek

Doğru Cevap: İnek

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Özkonak Beldesi'nde kahvede okey oynayanların üzerine inek düştü. Kahvede oturanlar bir anda neye uğradıklarını şaşırırken, okey oynayanları seyreden 62 yaşındaki E. Ş. sağ ayağı kırıldı, başından yaralandı. M. Ö. adlı çobanın meraya götürdüğü ineklerden biri Camicedid Mahallesi'nde Atilla Yalçın'ın işlettiği Merkez Kıraathanesi'nin üstyolla bitişik otla örtülü damına doğru kaçtı. Ağaç dalları ve otla örtülü çatıdan bir anda düşen inek, masada okey oynayan Y. Ö., H. E., H. D. ve S. S.'yı izleyen E. Ş.'in üzerine geldi. Ayağı kırılan ve kaşı açılan Şahin, önce Nevşehir Devlet Hastanesi'ne, daha sonra SSK Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayağı alçıya alınan, alnına 7 dikiş atılan E. Ş., kendine geldikten sonra ‘‘Yaşadığıma inanamıyorum’’ dedi.

2
1
2
1
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.