2012-2013 KYK Yurt Burs ve Kredi Başvuruları-Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2012-2013 KYK Yurt Burs ve Kredi Başvuruları-Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, 2012-2013 öğretim yılında YURTKUR yurtlarına yapılan başvuru sonuçlarının 2 Eylül Pazar günü saat 17.00'de açıklanacağını bildirdi.

Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2 Eylül Pazar günü açıklanacak olan başvuru sonuçlarına "www.kyk.gov.tr" adresinden ulaşılabileceğini belirtti. Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 3-14 Eylül tarihlerinde yapılacağını vurgulayan Albayrak, şunları ifade etti:

"Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 17 Eylül tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacaktır. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecektir. Yurtlar 10 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılacaktır."

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.