2012 Ağustos Ayı Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak

2012 Ağustos Ayı Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak
2012 Ağustos Ayı Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak

Bakan Dinçer’den Öğretmen Adaylarına Atama Müjdesi Geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Ağustos ayında atanmak üzere yeni kadro verildiğini açıkladı.

Ağustos’ta 40 bin öğretmen atanacak.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, hükümetin Ağustos ayında atanmak üzere 40 bin yeni kadro verdiğini söyledi.

Dinçer, hükümetin 40 bin yeni kadro verdiğini belirterek, böylece daha önce verilen 17 bin kadro ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı tarihinde verilen en büyük kadro sayısına ulaşıldığını söyledi.

Ömer Dinçer, müracaat ve atamaların hangi alana, hangi bölgeye yapılacağı ile ilgili sürecin Temmuz ayında tamamlanmasının beklendiğini ifade etti.

Dinçer şunları söyledi:

”Hükümetimiz Milli Eğitim Bakanlığı’na ağustos ayında atanmak üzere, 40 bin yeni kadro veriyor. Daha önce verilen 17 bin kadro ile birlikte bu, Milli Eğitim Bakanlığı tarihinde verilen en büyük kadro oldu. Müracaat ve atamaların hangi alana, hangi bölgeye yapılacağı ile ilgili sürecin temmuz ayında tamamlanacağını düşünüyorum”

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum