2012 ALES Sınav Giriş Yeri Öğren - Tıkla Ales Giriş Yerlerini Öğren

2012 ALES Sınav Giriş Yeri Öğren - Tıkla Ales Giriş Yerlerini Öğren
2012 ALES Sınav Giriş Yeri Öğren - Tıkla Ales Giriş Yerlerini Öğren

2012-ALES İLKBAHAR DÖNEMİ SINAVA GİRİŞ BELGESİ

Sınav giriş belgenizi en geç 3 Mayıs tarihinde alabilirsiniz. Adaylara bu belge postayla gönderilmeyecektir. Kılavuzdaki bilgiler aşağıdadır. Dikkatle okuyunuz.

 Bu belgeyi adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve  şifreleri ile ÖSYM’nin  http://ais.osym.gov.tr  İnternet adresinden, sınav tarihinin on gün öncesinden başlamak üzere edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Belge renkli veya siyah beyaz edinilebilir. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü kendisine kolaylık sağlayacaktır.   Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.  Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar İnternet’ten edinebileceklerdir. Adaylar İnternet’ten edinecekleri bu belgelerin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. 

13 Mayıs 2012 ALES Sınav Giriş Yerleri için aşağıdaki linki tıklayınız.

 ALES Sınav Giriş Yerleri için tıklayınız

2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011 ALES Çıkmış Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.