2012-DGS Tercih Kılavuzu Tablo-1

2012-DGS Tercih Kılavuzu Tablo-1
2012-DGS Tercih Kılavuzu Tablo-1

2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS):  Tercihlerin Alınması

2012-Dikey GeçişSınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemleri 29 Ağustos-4 Eylül 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://ais.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır.

Tercih Kılavuzu ve ilgili Tablolara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Adaylar Tablo-1’den en fazla 30 tercih yapabileceklerdir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile Anadolu Üniversitesi’nin talebi üzerine, Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1051356 kodlu Mimarlık programı Tablo-1’den çıkarılmıştır. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adaylara duyurulur.

 

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.