2012 Ek Yerleştirme Kariyer Penceresi Tercih Robotu

2012 Ek Yerleştirme Kariyer Penceresi Tercih Robotu
2012 Ek Yerleştirme Kariyer Penceresi Tercih Robotu

Ek yerleştirme tercihi yapacak öğrenciler dikkat!

2012 Ek Yerleştirme Tercihleri 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Kariyer Penceresi Uzman Ekibi tarafından hazırlanan ‘Tercih Sistemi’ ek yerleştirmede de yayında. Kariyer Penceresi Proje Ekibinin hazırladığı ‘Tercih Sistemi’ ile ek yerleştirmeler kolay ve hızlı bir biçimde yapılabiliyor.

Kariyer Penceresi Proje Ekibi olarak öğrencilerin hizmetine sunulan ve tek olma özelliği taşıyan ‘Tercih Sistemi’ ek yerleştirme yapacak olan öğrencilere büyük kolaylıklar sağlıyor. www.kariyerpenceresi.com adresinden ulaşılabilen bu sistemde tablolarla boğuşmaya gerek kalmadan, sisteme giriş yapıldıktan sonra bilgiler T.C. Kimlik numarasının girilmesiyle yapılabiliyor. Tercih edilmek istenen üniversitenin bulunduğu il, öğretim şekli, yılı ve türünü belirledikten sonra liste hazır hale geliyor.

Bu sistemi kullanmadan ‘Ek Yerleştirme Tercihi’ yapmayın!

Fatih Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Abdulrezzak Çil tercih yapacak her öğrencinin bu sistemi kullanarak hata yapma riskini en az indirgeyebileceğini ifade etti. Çil tercih yaparken her biri 30 tercihten oluşan ‘Tercih Sepetleri’ oluşturabilineceğini, bu tercihler üzerinde çeşitli düzenlemeler, sıralamalar yapılabildiğini belirtti. Çil, “ Bu sistem öğrenci ve rehber öğretmenlere büyük kolaylık sağlayacak. Öğrencilerimiz yaptıkları tercihlerini yazıcıdan çıktı alıp uzmanlarla mail yolu ile paylaşılabilecekler. Öğrenci ve rehber öğretmenlerin bu sistemi kullanmadan tercih yapmamalarını öneriyorum.”dedi.

2012 Ek Yerleştirme Kariyer Penceresi Tercih Robotuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.