2012 LYS Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak

2012 LYS Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak
2012 LYS Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS Tercih sonuçları açıklanması sabırsızlıkla beklenmekte.

2012 LYS Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS Tercih sonuçları açıklanması sabırsızlıkla beklenmekte. LYS Ek yerleştirme tercih işlemleri 27 eylül - 1 ekim 2012 tarihleri arasında yapıldı. Şimdi bütün gözler lys ek yerleştirme tercih sonuçları açıklanmasında.

OSYM tarafından 2012 LYS Ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacağına dair henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak LYS ek yerleştirme sonuçları önümüzdeki hafta içi yani 8-12 Ekim 2012 tarihleri arasında açıklanması beklenmektedir. LYS ek yerleştirme tercih sonuçları hakkında osym tarafından resmi bir açıklama gelir gelmez duyurulacaktır.

2012 LYS ek yerleştirme tercihleri işlemleri hakkında osym'nin duyurusu şöyle idi;

27 Eylül 2012 tarihinde başlayan 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme için tercih işlemleri, 1 Ekim 2012 tarihinde sona erecektir.

Adaylar tercihlerini isterlerse bir başvuru merkezi aracılığıyla, isterlerse internetten kendileri bireysel olarak yapabileceklerdir. Başvurularını internetten yapmak istemeyen adaylar doldurdukları Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvuracaklardır. İnternet kullanımında deneyimli olmayan ya da yanlış yapmaktan çekinen adayların Başvuru Merkezlerini kullanmaları önerilmektedir. Başvuru Merkezleri, resmi iş günü ve resmi iş saatleri arasında başvuru alacaklardır. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru 1 Ekim 2012 saat 23.59’a kadar yapılabilecektir. Tercih gönderme süresi uzatılmayacaktır. Bu nedenle adayların, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla göndereceklerse süresi içinde bir Başvuru Merkezine gitmeleri; tercihlerini internet üzerinden bireysel olarak yapacakların ise “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan Tercih Listesinin bir dökümünü alarak saklamaları gerekmektedir.

Tercih işlemini bir Başvuru Merkezinden yapmak isteyen adaylar, tercih bildirim işleminin son günü olan 1 Ekim 2012 tarihinde Başvuru Merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurmalıdır.

Tercih işlemlerini tamamlayan tüm adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.trİnternet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri ve yerleştirme işleminin diğer aşamalarında gerekebileceğinden yazıcıdan tercih kayıt bilgilerinin bir dökümünü alarak saklamaları önemle hatırlatılır.

2012-ÖSYS adaylarına duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.