2012 ÖMSS Kura Yerleştirmeleri 9 Ağustos Perşembe Yapılacak

2012 ÖMSS Kura Yerleştirmeleri 9 Ağustos Perşembe Yapılacak
1 – 20 Temmuz 2012 tarihleri arasında memur adaylarının yaptığı tercih işlemleri sonrasında aday memurların ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme sonuçları Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla 9 Ağustos 2012 tarihinde saat 11.30’da yapılacak.

Ülkemizde ve dünyada ilk kez 29 Nisan 2012 tarihinde düzenlenen Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ve Kura ile Özürlü Memur Kadrolarına yerleştirme yapılmasında son kulvara girildi. ÖSYM Başkanlığı tarafından hazırlanan ÖMSS yerleştirmeleri ve Kura çekimleri Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak edecekleri bir toplantı ile 9 Ağustos 2012 tarihinde saat 11.30’da Ankara ATO Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

ÖMSS sürecinin son dönemecinde, 11 – 20 Temmuz 2012 tarihleri arasında memur adaylarının yaptığı tercih işlemleri sonrasında aday memurların ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme sonuçları Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacakları bir toplantı ile açıklanacak. Ayrıca toplantıda Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan kura ile atanacak olan özürlü memur adaylarının kura çekimini de başlatacak. ÖMSS'ye giren ve kuraya başvuran tüm adaylar sınav sonuçlarını eşzamanlı olarak ÖSYM'nin internet adresinden ( www.osym.gov.tr ) öğrenebileceklerdir.

Toplantıya başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin olmak üzere birçok Bakan ile Türkiye’nin birçok yerinden özürlü sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve engeliler katılacaklar.

Kaynak:Memurlar.Net

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.