2012 YLSY: Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2012 YLSY: Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
2012 YLSY: Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. Sonuçları öğrenmek için tıklayınız

Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları
Seçme ve Yerleştirme (2012-YLSY) : Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

1416 Sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları  3 Ağustos 2012 günü saat 17.30’dan itibaren ÖSYM'nin  http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Yerleştirilen adaylar, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün http://ogm.meb.gov.tr internet adresinden yapılacak işlemleri, bursun kullandırılma şekli ile takvimini öğrenebileceklerdir.

Adaylara duyurulur.

2012-YLSY Yerleştirme Sonuçları

2012-YLSY Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.