2012'de Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri hangisinin büyük boyutlardaki bir modeline

2012'de Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri hangisinin büyük boyutlardaki bir modeline
2012'de Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri hangisinin büyük boyutlardaki bir modeline Galatasaray Lisesinin önünde boks eldivenleri giyerek meydan dayağı atmışlardır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2012'de Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri hangisinin büyük boyutlardaki bir modeline Galatasaray Lisesinin önünde boks eldivenleri giyerek meydan dayağı atmışlardır

A- Un torbası
B- Küp şeker
C- Yağ tenekesi
D- Tuzluk

Doğru Cevap: Tuzluk

Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri, Taksim Meydanı'nda hazırlanan dev tuzluğa 'meydan dayağı'attı Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri, Türkiye'nin temasını ''Tuz'' olarak belirlediği 8 Mart Dünya Böbrek Günü'nde Taksim Meydanı'nda hazırlanan dev tuzluğa ''meydan dayağı'' atarak, vatandaşları tuz kullanımına karşı uyardı.
Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki Galatasaray Lisesi önünde toplanan Türk Böbrek Vakfı gönüllüleri, ''Şeker ve tuz tüketiminizi azaltın böbreklerinizi kurtarın'' yazılı pankartın arkasında toplanarak, ''Üç beyaz: Un, tuz ve şeker tüketimini azaltın'', ''Tuz tüketiminizi günde 6 gram ile sınırlayın'', ''Yılda en az bir kez idrar tahlili yaptırın'' ile ''Yüksek tansiyon ve şeker böbreklerinize zarar verir'' yazılı dövizler taşıyarak, UPS Spor Kulübü Bandosu eşliğinde Taksim Meydanı'na kadar yürüdü.

4
0
2
0
0
0
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.