2013 ALES Sınav Giriş Yerleri

2013 ALES Sınav Giriş Yerleri
2013 ALES Sonbahar Dönemi Sınavı'na başvuran adayların sınava giriş belgeleri.

2012 ALES Sonbahar Dönemi Sınavı bugün yapılıyor. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, T.C kimlik numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunuyor.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorunda. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret ve benzeri bulunmamalıdır. Sınava giriş belgesinin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret ve benzeri bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacak. Sınava giriş belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak.

Sınav giriş yerleri açıklandı. Aşağıdaki linkten giriş yerlerine ulaşabilirsiniz.

ALES GİRİŞ BELGENİZE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.