2013 PMYO Sınav Sonuçları Açıklanıyor

2013 PMYO Sınav Sonuçları Açıklanıyor
ÖSYM: 2013 PMYO sonuçlarının adayların tercih süresi göz önüne alınarak 10 Temmuz 2013 tarihinde açıklanması planlanmaktadır.

ÖSYM’nin resmi twitter sayfasında yapılan açıklamada “2013 PMYO sonuçlarının adayların tercih süresi göz önüne alınarak 10 Temmuz 2013 tarihinde açıklanması planlanmaktadır. PMYO değerlendirme işlemleri bitmiş olup, sonuçların açıklanması için Polis Akademisi Başkanlığının muvaffakatı beklenmektedir.” denildi.

“Madem bi yanlışlık yok neden hala açıklanmadı tüm sınavlar engeç 14:00de açıklanıyordu ??” sorusuna şöyle cevap verildi, “Sayın Ünal, bütün sınav sonuçları 14:00 da açıklanması gibi bir durum yoktur. Bu sınav sürecine göre değişiklik gösterebilir.”

Ayrıca “Değerli aday, ÖSYM adayları mağdur etmemektedir, tam tersine adayların LYS tercihleri için PMYO sonuç açıklamayı öne çekildiği” ifade edildi.

PMYO Sınav Sonuçları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum