2013-SBS sonuçları ne zaman açıklanacak, SBS sonuçlarını öğren!

2013-SBS sonuçları ne zaman açıklanacak, SBS sonuçlarını öğren!
2013-SBS sonuçları ne zaman açıklanacak, SBS sonuçlarını öğren! Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları ne zaman açıklanacak, SBS sonuçları öğren, öğrencilerin ter döktüğü 2 saat süren SBS sonuçları, 8 Haziranda yapılan SBS sınav sonuçları ne zaman açıkla

2013- SBS  sonuçları ne zaman açıklanacak? SBS sonuçlarını öğren,Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları ne zaman açıklanacak, SBS sonuçları öğren, öğrencilerin ter döktüğü 2 saat süren SBS sonuçları, 8 Haziranda yapılan SBS sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
1 milyon 127 bin 211 öğrencinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınav sonuçları merakla bekleniyor.
8 Haziran günü yapılan ve öğrencilere toplam 100 soru için 120 dakika verilen SBS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı açıklandı.
8.sınıf öğrencilerinin liseye geçişdeki aşaması olan SBS sınav sonuçları 12 Temmuz 2013 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinden adaylara duyurulacak.

ÖSYM tarafından yapılan LYS'nin yaklaşık 10 gün içerisinde açıklanması öngörülüyordu açıklandı. MEB tarafından yapılan SBS'nin ise 12 Temmuz'da sorgulanabileceği biliniyor. Bursluluk sınavı sonuçlarınınsa 16 Temmuzda açıklanacak.

LYS Sınav Sonuçları sayfası için tıklayınız
(Açıklandı)

SBS Sınav Sonuçları sayfası için tıklayınız

PYBS Sınav Sonuçları sayfası için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.