2013 Şubat öğretmen ataması yer değiştirme başvuru kılavuzu

2013 Şubat öğretmen ataması yer değiştirme başvuru kılavuzu
2013 yılı Şubat mazeret ataması başvuruları için öğretmenlere son gün olarak 3 Şubat 2013 tarihi gösterildi. Eş durumu ve sağlık durumu atamaları başvuruları nasıl ve nereden yapılacak? 2013 Şubat atamasına ilişkin tüm detaylar burada;

Özel hayatı olumsuz yönde etkileyen sağlık ve eş durumu nedenleriyle atama bekleyen öğretmenler için yer değiştirme başvuruları bugün itibari ile başladı. Öğretmenlere yer değiştirme başvurusunda bulunabilmeleri için 4 gün süre tanındı. 31 Ocak – 03 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacak başvuruların sonuçlar 8 Şubat 2013 tarihinde belli olacak.

MEBBİS Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu

Yer değiştirme başvurusu için kullanıcı adınızı ve şifrenizi http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerine girerek bu başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Kimler yer değiştirme başvurusunda bulunabilir?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınladığı dökümanlarda yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek öğretmenlere ait kriterlere yer verilmiştir. Bu dökümanları aşağıda vereceğimiz bağlantılardan indirebilirsiniz.

2013 Şubat öğretmen ataması başvurularında istenen belgeler nelerdir?

Eş durumu ve sağlık durumu özürlerinden ötürü yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenlerden istenen belgeler ve başvuru sırasında izlenecek yol MEB’in yayınladığı bu dökümanlarda mevcuttur.

2013 Şubat yer değiştirme başvuru kılavuzu için tıklayınız
Şubat ayı özür durumundan yer değiştirmelere ilişkin valiliklere gönderilen yazı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.