2013'te Avustralya'nın Port Hedland kasabasında hangi hayvan bir kamp alanından 18 kutu bira çalıp sarhoş olmuş çöp kutularının

2013'te Avustralya'nın Port Hedland kasabasında hangi hayvan bir kamp alanından 18 kutu bira çalıp sarhoş olmuş çöp kutularının
2013'te Avustralya'nın Port Hedland kasabasında hangi hayvan bir kamp alanından 18 kutu bira çalıp sarhoş olmuş çöp kutularının altını üstüne getirmiş ardından da bir inekle kavga etmeye çalışmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2013'te Avustralya'nın Port Hedland kasabasında hangi hayvan bir kamp alanından 18 kutu bira çalıp sarhoş olmuş çöp kutularının altını üstüne getirmiş ardından da bir inekle kavga etmeye çalışmıştır

A- Yaban domuzu
B- Bozayı
C- Dingo
D- kanguru

Doğru Cevap: Yaban domuzu

Görünüşe göre, Avustralya'nın Port Hedland kentindeki bir kamp alanında, bazı dikkatsiz kampçıların yatmadan önce biralarını dışarıda bıraktıklarında meydana geldi. Biralarını koydukları tehlikenin farkına varmayan kamp sahipleri, geçtiğimiz gecelerde etrafta koşuşturan bir domuzun insanların eşyalarına girdiğini bildirdi. Kurbanların karşısına kurulan bir kampçı, uyandıklarını ve her şeye tanık olduklarını söyledi.

İnekle savaştıktan sonra, iddiaya göre domuzun nehre doğru yol aldığı ve barınmak için bir ağacın altına yatarak sarhoş olduğu iddia edildi. Kargaşayı duyan bazı meraklı kampçılar, ertesi sabah onu aramaya gittiler ve onu aynı noktada buldular ve bu fotoğrafını çektiler.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.