2014 DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu ve Kontenjanları Açıklanıyor ÖSYM

2014 DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu ve Kontenjanları Açıklanıyor ÖSYM
2014 DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu ve Kontenjanları Açıklanıyor ÖSYM tarafından bugün açıklanması bekleniyor. DGS ek tercih başvurusu 2014 DGS ek tercih kılavuzu yani DGS ek yerleştirme kılavuzu ve DGS ek yerleştirme kontenjanları 2014 bu sayfada olacak.

 DGS tercih sonuçları açıklanmasıyla yerleşemeyen öğrenciler artık DGS ek tercihleri DGS ek yerleştirmeleri merak ediyor. DGS ek yerleştirme tarihleri açıklandı. DGS ek tercih tarihleri ve DGS ek yerleştirme tarihleri yazımızın detaylarında mevcuttur.

2014 DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu Açıklandığında Bu Sayfada Olacak
 
2014 DGS Ek yerleştirme tercihleri ne zaman yapılacağı merak ediliyor. DGS yerleştirme tercih işleri yapıldıktan sonra 2014 dgs yerleştirme sonuçları açıklandı. DGS tercih sonuçlarına göre yerleşemeyen öğrenciler ise sabırsızlıkla 2014 DGS ek yerleştirme tercih işlemlerini bekleyecek. DGS ek yerleştirme tercih tarihleri hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. 2014 DGS Ek yerleştirme tercihleri hakkında bir gelişme olduğunda medya365 olarak sizlere duyuracağız.

2014 DGS ek yerleştirme tercih tarihleri hakkında medya365 olarak tahminimizi aşağıda belirttik. OSYM DGS ek yerleştirme tercih işlemleri hakkında duyuru olunca tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

2014 DGS EK YERLEŞTİRME TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN YAPILACAK
2014 DGS ek yerleştirme tercihlerinin başlama tarihi hakkında OSYM'nin resmi bir açıklaması bulunmamaktadır. Fakat DGS Ek yerleştirme tercih işlemlerinin başlayacağı tarih hakkında geçen
seneye göre dgs bir kıyaslama yaptık. Geçen sene 10 ekim tarihinde yapılmıştı. Bu senede mecburen Ekim ayı beklenecek gibi gözükmektedir.

2014 DGS Ek yerleştirme işlemleri için OSYM net bir tarih vermeyecektir. Sadece başlayacağı gün duyuru yapmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.