2014 DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? (Dikey Geçiş Sınavı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?)

2014 DGS Sınav Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? (Dikey Geçiş Sınavı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?)
2014 DGS Sınav Başvuruları ne zaman başlayacak? 2014 DGS Sınavı ne zaman, 2014 Dikey geçiş sınavı ne zaman yapılacak,

DGS başvuru sınavı ne zaman yapılcak.

DGS sınavı başvuru
tarihi ÖSYM tarafından açıklandı  DGS sınavı ne zaman yapılacak.

2014 yılı Dikey Geçiş Sınavı başvuru tarihleri açıklandı.

MYO öğrencilerinin beklediği haber ÖSYM’den geldi.

2014 yılı sınav takvimi ÖSYM tarafından açıklandı. 2014 yılı DGS sınavı başvuruları ne zaman yapılacak. 2014-DGS Dikey Geçiş Sınavı ne zaman başlayacak, sınav tarihi ne zaman.

Öğrenciler tarafından beklenen sınav takvimleri sonunda açıklandı. Başvuru tarihleriyle birlikte öğrencilerin akıllarında bir çok soru oluştu. Başvuru ücreti
varmı, sınav saat kaçta yapılacak kaç dakika sürecek hepsi ve daha fazlası haberimizin devamında..

ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde resmi internet
sitesinde yayınlanan sınav takviminde DGS sınavı başvuru tarihleri belli oldu. Başvurular 26 Mayıs 2014 - 04 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak

2013 yılı sınav saati 09.30, 180 dakika olarak belirlenmişti. Bu yıl için saat  belirlenmedi. Başvuru Merkezlerinden fotoğraf yenileme işlemi ücreti: 5,00 TL dir.

Sınav başvuruları geçen yıl olduğu gibi ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, MYO Müdürlükleri ve www.osym.gov.tr den yapılacaktır. Sınav Tarihi ise 19 Temmuz 2014 tarihi olarak belirlendi.

 Daha fazla ayrıntıyı ÖSYM’nin resmi internet sitesinden bir önceki yılın kılavuzlarında bulabilirsiniz. Aynı şekilde gelişmlerde sitemiz tarafından an be an paylaşılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.