2014 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi MEB

2014 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi MEB
2014 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi MEB hakkındaki yazımızı sizler için hazırladık.

2014 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi MEB hakkındaki yazımızı sizler için hazırladık.

Bilindiği gibi 4+4+4 sistemi gelmeden öncesinde il içinde atama talepleri mayıs aylarında başlar ve biterdi. İl dışı atamalar da aynı tarihlerde belli olur ve en geç haziranın ortasında sonuçlar belli olurdu. Böylece il dışı değişiklik yapan öğretmenler gidip gelmeleri gerekmeden okul bitince yeni yerlerinde göreve başlardı.

Yeni eğitim sistemi ile bu durum gecikmiş ve temmuza sarkmıştı. Geçen sene de temmuz ayında sonuçlanmıştı. Fakat son noktada yeni eğitim sisteminin oturduğu düşünülürse bu yıldan itibaren bakanlığın takvimin yine eskiye dönmesi bekleniyor. Bakanlık personelleri tarafından alınan duyumlar da bu şekilde.  İl dışı atamalar hazirana kadar sarkacak olsa da yer değiştiren öğretmenler en azından seminer dönemlerine yeni görev yerlerine başlayabilecek.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.