2014 Pedagojik Formasyon Başvuru Süresi Uzatılacak Mı ?

2014 Pedagojik Formasyon Başvuru Süresi Uzatılacak Mı ?
Lisans mezunlarına öğretmen olma imkanı tanıyan Pedagojik formasyon eğitimi için başvurular ÖSYM tarafından 28 Mayıs 2014 tarihinde alınmaya başlamıştı. Başvuru süreci takvime göre 3 Haziran’da 23:59′da sona erecek, peki başvuru yapamayanlar ...

Lisans mezunlarına öğretmen olma imkanı tanıyan Pedagojik formasyon eğitimi için başvurular ÖSYM tarafından 28 Mayıs 2014 tarihinde alınmaya başlamıştı. Başvuru süreci takvime göre 3 Haziran’da 23:59′da sona erecek, peki başvuru yapamayanlar için süre uzatılacak mı ?

ÖSYM’nin duyurusunda belirttiği şekliyle tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.