2014 PMYO başvuru bilgileri ve kılavuzu yayınlandı

2014 PMYO başvuru bilgileri ve kılavuzu yayınlandı
2014 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları başvuruları başlıyor. PMYO başvuru bilgileri ve kılavuz yayınlandı.

Binlerce adayın beklediği 2014 PMYO başvuruları 04 Haziran 2014 tarinde başlayacak ve 09 Haziran tarihinde sona erecektir. 2014 PMYO  sınavı ise 29 Haziran 2014 tarihinde yapılacaktır.PMYO başvuru bilgileri ve başvuru kılavuzu bugün yayınlandı. Adaylar başvuruları internet üzerinden online olarak ve ya başvuru merkezlerinden yapabilecek. Sınava İlişkin Genel Bilgiler Temel İlke ve Kurallar yayınlanan ekte yer almaktadır.

DUYURU

(2 Haziran 2014)

2014 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2014-PMYO): Başvurular

 

2014 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2014-PMYO): Başvurular

2014 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2014-PMYO), 29 Haziran 2014 tarihinde uygulanacaktır. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan mülakat sınavını başararak yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvurularını 4-9 Haziran 2014 tarihleri arasında yapacaklardır.   

Adaylar başvurularını İnternet aracılığıyla bireysel olarak veya herhangi bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapılabilecektir. Başvuru Merkezleri tarafından adayların başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alınacaktır. Başvuru süresi bittikten sonra başvuru alınmayacaktır.

Adaylar başvurudan önce sınav ücretini yatırmış olmalıdır.  Sınav ücretini yatırmak sınava başvuru için yeterli değildir. Sınav ücretini yatırmış olduğu halde başvurusunu gerektiği şekilde tamamlamayan adayların sınava girmeleri mümkün değildir.  

İnternet’ten bireysel başvuru yapacak adayların başvurularının tamamlanabilmesi için başvuru ekranında “Başvuru işlemi başarıyla tamamlandı.” açıklamasını mutlaka görmeleri ve aday başvuru kayıt bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan edinmeleri gerekmektedir.

Başvuru Merkezi aracılığı ile başvuru yapan adaylar, Aday Başvuru Kayıt Bilgilerinde yer alan başvuru bilgilerinin doğruluğunu kontrol etmek amacı ile görevli tarafından kendilerine verilen çıktıyı kontrol ettikten sonra çıktı üzerinde yer alan ONAY KODUNU görevliye bildirecekler ve görevli onay kodunu sisteme girdikten sonra başvuru tamamlanacaktır. Onay kodu girilmeyen başvurular tamamlanmayacağı için geçersizdir ve sorumluluk adaya aittir.

Başvurusunu tamamlayan adaylar, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin İnternet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sisteminden (ais.osym.gov.tr) başvuru bilgilerini mutlaka kontrol etmeli, başvurusunun tamamlandığını teyit ederek sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden aday başvuru kayıt bilgilerinin yazıcıdan bir dökümünü edinmelidir.

Sınav ile ilgili kurallar ve işlemleri belirtir “SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metnine aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Sınava başvuracak/girecek adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.